Alle grote trekkermerken zijn namelijk aanwezig op Nederlands grootste landbouwevenement dat van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september voor de vijfde keer in Biddinghuizen plaatsvindt.

We tonen werkelijk ‘alles wat boeren boeit’, met maar liefst 3.000 trekkers en landbouwmachines van zo’n 500 merken. Verder zijn er dagelijks demonstraties aardappeltechniek, mais, bieten rooien en niet kerende grondbewerking, zodat bezoekers die allernieuwste machines ook werkelijk in actie kunnen zien, een grote meerwaarde van een buitenbeurs waar we grote demovelden om het expositieterrein hebben.

Omdat we een compleet aanbod willen geven aan iedereen die werkzaam is in de agrosector, hebben we ook een Zo goed als nieuw Paviljoen met jong gebruikte trekkers en machines van minimaal één jaar oud. Daarnaast laten we de laatste stand van zaken in de precisielandbouw en alles rondom ‘smart farming’ zien, belangrijke onderwerpen in de landbouw van nu en in de toekomst.

Dagelijks kunnen bezoekers op een speciaal parcours hun behendigheid met trekkers, heftrucks en verreikers zelf testen en kunnen ze op het speciale TrekkerParcours testritten maken op de allernieuwste trekkermodellen.

We laten kortom de landbouwmechanisatie letterlijk tot leven komen en prikkelen alle zintuigen van de boeren en loonwerkers die de machines immers niet alleen kunnen zien, maar ook horen, voelen, ruiken en zelfs testen.

We verwachten weer zo’n 50.000 bezoekers, waardoor we met recht kunnen zeggen dat we een interessant platform zijn voor eenieder die werkzaam is in de agrosector.

Benieuwd? Kijk op www.agrotechniekholland.nl voor actuele informatie over alle deelnemers, merken en de innovaties en graag tot ziens in september in Biddinghuizen!